Hopp til hovedinnholdet

Fikk dickpics av en ekkel mann.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 13. I går fikk jeg mange ekle bilder. Jeg fikk dick picks av en ekkel mann. Vertfall eldre enn meg. Han sa også masse sånn jeg slutter etter du har sendt tilbake og mm. Også spurte han om fingring og jeg sa nei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Bestevennen mine vet d og mens jeg fikk bildene ringte jeg en venn og viste de til henne. Hun sa jeg måtte politiandmelde dette, men vil ikke at de skal ta tlf min elr noe sånt. Vil kkke si d til foreldrene mine, men bør jeg til helsesøster? Pls svar fort trenger d. Er d viktig nok til å melde? Håper dere svarer fort! Det var så ekkelt og uvirkelig at d føles ikke ut som om d skjedde! Takk hvis dere svarer.

Besvart 17.12.2018 07:35
 

Svar
Hei

Dette har vært en ganske ubehagelig opplevelse for deg, og det er bra du spør oss om råd.

Når man får uønskede dick pics, kalles dette for seksuelt krenkende atferd. Dette er viktig å melde fordi det er straffbart. Og fordi mannen må stoppes.

 Som du selv er inne på, bør du snakke med en trygg voksen om det som har skjedd. Ta kontakt med helsesøster på skolen din!

Du kan også ringe alarmtelefonen for barn og unge på 116111 og/eller landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på 80057000

Om du eventuelt skal gå videre med en anmeldelse, kan du ta en vurdering på sammen med helsesøster.

Ønsker deg masse lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Kontakt politiet

Politiet 02800, ung.no

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ufrivillig sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ufrivillig sex