Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få sex med en jente i klassa mi?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei ee ei jente i klassa som har en deilig rumpe en gang lente hun seg fremover og jeg så trusa hennes var der. Da jeg kom hjem begynte jeg å runke mens jeg tenkte på fitta hennes. Hvordan skal jeg få henne naken så vi kan ha sex???

Besvart 07.01.2019 22:35
 

Svar
Hei gutt 14!

Det er ikke uvanlig at en lett blir kåt når en er i puberteten, du beskriver det fint i spørsmålet ditt. Du ble kåt av av å se trusa og rumpa til ei jente i klassen din.

Selv om du ble kåt av det, er det ikke sikkert hun er klar for eller interessert i å ha sex med deg. Dere er begge i puberteten, men det kan godt hende hun ikke har lyst til å ha sex med andre enn seg selv eller så har hun kanskje noen hun har sex med allerede.

Du må derfor snakke med henne og spørre om hun kan være interessert i deg. Ingen liker at noen bare kler av en eller spør rett på om en vil ha sex. Bruk litt tid på å bli kjent og finn ut om hun liker deg som person. Gjør hun det, kan du spørre om hun er interessert i å ha sex med deg. Kanskje vil hun, kanskje vil hun ikke. Du kan uansett ikke tvinge henne.

Lykke til!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex