Hopp til hovedinnholdet

Sender drøye bilder, planlagt og møtes å ha sex, men det skjer aldri.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg trenger hjelp jeg snakker masse med en gutt og bi sender ofte drøye bilder og biter oss i leppen når vi sender bilde til hverandre. Og vi her planlagt å møtes men det skjer aldri å vi har planlagt å ha sex osv men det skjer aldri å jeg er for kåt på han til og bare sende drøye bilder på snap liker heller ikke å sende over telefon hva skal jeg gjøre?

Besvart 12.01.2019 07:27
 

Svar
Hei jente 15 år. 

Jeg forstår at du trenger hjelp. 

Det kan føles frustrerende når man ikke får møte den man tenner seksuelt på. 

Men hva vet du egentlig om denne gutten? Man blir ikke kjent med en person hverken gjennom meldinger eller snap. På snap og meldinger kan man framstille seg selv slik man vil. Man vet ikke hvilke egenskaper personen har. For å bli kjent må man snakke med hverandre og være sammen. Det kan være at du ikke ville like ham, hvis du møtte han. Noen ganger er det sånn at tanken på, eller drømmen om, er bedre enn virkeligheten. 

Det er vanlig å være kåt i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner og det kan ta tid før en får mer kontroll på kåtheten. Når du er kåt kan du onanere til orgasme. Da går kåtheten over for en stund. Det er noen som onanerer i dusjen før skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanerer sjeldnere, og andre igjen, oftere. Finn ut hvor ofte du må onanere for å få mer kontroll. Da lar du ikke kåtheten styre deg, du styrer kåtheten.

Kanskje er noe av den seksuelle tenningen spenningen med bildene? Spenning kan forsterke den seksuelle tenningen.

For å hjelpe deg selv, bør du kanskje avslutte kontakten med gutten? Da slipper du den seksuelle frustrasjonen og du får mer ro og fred.

Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier om dette. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og eventuelt svaret her, hvis det er til hjelp.

Nyt kroppen og kjønnet ditt!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt! 

Hilsen helsesykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex