Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg kommer litt for fort. Tips på hvordan jeg kan forbedre dette?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei hei! Dette kommer veldig brått på, men ønsker å komme til poenget så raskt som mulig. Jeg vil si jeg onanerer et par ganger hver uke, men det som plager meg litt er at jeg føler jeg kommer litt for fort? Nå aner jeg ikke om det har noe med hastigheten min eller om det er bare fordi jeg ennå er jomfru? Lurer på om dere har noen gode tips på hvordan jeg kan forbedre dette, slik at jeg kan muligens holde ut lenger under samleie. Tror ikke en jente vil være så veldig fornøyd med samleie som varer i 1-2 min.. Hilsen gutt 17. Håper dere kan hjelpe!

Besvart 16.01.2019 19:22
 

Svar
Hei gutt 17 år. 

Du har krysset av for jente, men du undertegner med gutt så da besvarer jeg som om du er en gutt. Hvis dette er feil, må du skrive tilbake til oss her på ung.no

Det er noen som kan streve med at de får orgasme litt for fort. 

Det kan hjelpe hvis du onanerer oftere enn et par ganger hver uke. Det er mange som onanere daglig, og endel flere ganger daglig. Du kan prøve deg fram og finne ut hvor ofte du må onanere for å vare lengre. 

Du kan også onanere med en saktere takt og et løsere grep. Det kan hjelpe. 

Noen trener også opp musklene i bekkenet for å få bedre kontroll, mens andre igjen øver på den såkalte start-stopp metoden. Se artikkelen om å komme for fort. 

Nyt kroppen og kjønnet ditt!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å komme for fort

Par i senga (colourbox.com)

Sliter du med at sædutløsningen kommer for raskt? Eller har du en kjæreste som sliter med det? Her kan du kanskje finne noen råd som kan hjelpe.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex