Hopp til hovedinnholdet

Jeg har utrolig lyst til å ha sex med idolet mitt.

Annet 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er fan av en person. Jeg har vært det en god stund nå, og trenger virkelig å møte personen snart. Men det er et problem som jeg tror de fereste sliter med, og som er veldig flaut å innrømme for noen andre... Men jeg har utrolig lyst til å ha sex med idolet mitt. Jeg klarer liksom ikke tenke på noe annet. Er dette normalt? Selv om jeg ikke kjenner personen? Eller er det bare meg som er SÅ gæren etter denne personen? Håper på svar. Hilsen en litt fortvilet person....

Besvart 17.01.2019 18:25
 

Svar
Hei du, 17 år. 

Så fint at du skrev til oss. 

Som du ser i den vedlagte artikkelen om dette temaet, er du ikke alene om å føle det du føler. 

Det er kanskje mange flere enn det en tror, som er betatt av en kjendis. Mange, slik som deg ønsker å møte personen, og ha sex med den. Og slik som deg, er det mange som opplever at det kan være vanskelig å tenke på noe annet. 

Man lager seg fantasier om hvordan det vil være å møte personen, og i fantasiene er det ofte slik at man blir den ene, den utvalgte som idolet vil være sammen med. Varianter av hvordan man møtes kan en også bruke lang tid på. Det kan fylle nesten all ens våkne tid; dagdrømmer, før en sovner og man kan også ha drømmer om natten om idolet. 

Når man ikke kjenner en person, at man egentlig ikke vet hvordan personen er privat, står en også fritt til å tillegge personen de egenskapene man ønsker at personen skal ha. Man idylliserer personen og kan nesten gjøre den til en helgen. 

For å hjelpe deg selv, anbefaler jeg at du leser den vedlagte artikkelen om dette og at du følger de fem rådene for hvordan du kan komme deg videre. 

Det kan være vondt "å slippe" drømmen om idolet. Det kan føles som kjærlighetssorg. Det er vondt. 

Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier om dette. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og eventuelt svaret her, hvis det er til hjelp. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex