Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med læreren min, men hun vil ikke. Hva kan jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 13 år og jeg vil ha sex med læreren min! Hun er veldig søt! Men hun har nedslått mitt spørsmål om og ha sex! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg trenger deres hjelp!

Besvart 23.01.2019 19:34
 

Svar
Hei gutt 13 år. 

Det er noen elever som ønsker å ha sex med læreren sin. Men det er ikke lov! 
Det er to årsaker til dette. Det ene er at en lærer ikke kan ha sex med en elev fordi eleven står i et avhengighets forhold til læreren, og læreren kan miste jobben hvis den har sex med en elev. Det andre er at du er under den seksuell lavalderen. 

Du er i puberteten og da lages det masse hormoner som gjør at en lett blir kåt, og da er det mange som ønsker å ha sex. Noen sier der som at det koker i kroppen av kåthet og en kan kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Noen ganger ganger forstår man hvorfor man blir kåt, andre ganger virker det som om det bare skjer av seg selv.  

Hvis man er kåt hjelper det å onanere til orgasme. Da går kåtheten over for en stund. Noen onanerer i dusjen før skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanere sjeldnere, og andre oftere. Finn ut hvor ofte du må onanere for å ha mer kontroll på kåtheten.  

Er du klar for å utforske og ha seksualitet med en annen person, tror du? Det er noen ting man burde være klar over når det gjelder det å utforske seksualitet med en annen person.

Man må være på omtrent samme alder og modenhets-nivå. 

Man må kjenne - og være trygg på kroppen sin. Onani er en måte å utforske og nyte sin egen kropp på. Det er vanlig at både gutter og jenter onanerer. Det er sunt.

Hvis man skal utforske seksualitet sammen med en annen må man vite og forstå konsekvensene/hva som kan skje, hvis man gjør det. Dette innebærer blant annet dette med å ha sikker prevensjon og beskytte seg mot seksuelt overførbare infeksjoner/sykdommer. 

Det er viktig å tenke gjennom hva man vil og ikke vil gjøre. Man burde vite om sine egne grenser og føle seg trygg. Det er viktig å ikke la seg presse til noe man ikke vil. Man kan si nei når man ikke vil. 

Det er veldig viktig at den man skal utforske seksualitet sammen med har lyst og er klar for det. Seksualitet mellom to personer skal være frivillig! Hvis en eller begge ikke er klare for det, eller føler seg presset, kan det være en vond opplevelse.

Kanskje skal du bruke lengre tid på å bli godt kjent med kroppen og kjønnet ditt og bli tryggere?  

Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex