Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homo?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 19 år og lurer på om jeg er homo fordi jeg liker å fingre meg selv i rompa og jeg har følelser for en jente i klassen men jeg vet ikke hvordan jeg skal snakke med henne. hva gjør jeg? På forhånd takk for svaret

Besvart 21.02.2019 12:25
 

Svar
Hei

Det er mange gutter/menn som liker stimulering og penetrering av analen selv om de ikke er eller definerer seg som homo. 

Anus er en av de store erogene sonene hos en gutt/mann, og gir ofte god nytelse.

Et råd er at du fortsetter å utforske deg selv og for å finne ut hva du liker og ikke liker, samt hva du vil definere seg som. 

Angående den jenta du liker (og som kanskje betyr at du i alle fall ikke er homo), så er det bare å forsøke å få til en samtale. Kanskje har hun like lyst til å snakke med og bli bedre kjent med deg, som det du har med henne.

Les gjerne artiklene jeg har lagt ved under her. 

Håper dette er til hjelp for deg. 

Lykke til!

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Erogene soner

Tegning av gutt og jente i undertøy (colourbox.com)

Mange snakker om - og det står skrevet mye om erogene soner. Men mange vet ikke hva erogene soner egentlig er, eller hvor de befinner seg. Vet du hva erogene soner er?

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex