Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig kåt på kusina mi, hva burde jeg gjøre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg er veldig kåt på kusina mi (20) Hver gang jeg ser puppene og rumpa hennes blir laksen min stiv og kroppen blir varm. Jeg har lyst til pule og ta på henne, fordi hun er deilig og gjør meg kåt. I forrige uke fikk jeg lov til å ta på puppene hennes når vi var alene, vi lå sammen i senga og det var like før jeg bare ville dra fram laksen og dra ned buksa hennes.. men jeg turte ikke. Og hvis jeg gjør no med henne så er jeg redd for at hun skal si ifra til foreldrene mine, hva burde jeg gjøre?

Besvart 21.02.2019 17:51
 

Svar
Hei gutt 14 år

Det er helt normalt å være kåt og det er et sunnhetstegn! Mange nye hormoner blir produsert og endrer deg både innvendig og utvendig. 

Jeg forstår at du blir veldig fristet til å ha samleie med din kusine, og at du er kåt på henne.

Din kusine er 6 år eldre enn deg, noe som er mange år i forskjell mellom dere. Hun betegnes som en voksen, mens du enda betegnes som et barn. Faktisk så kan hun bli straffet for dette, da du er under den seksuelle lavalder på 16 år.

Her kan du lese mer om den seksuelle lavalder og hva det betyr for dere.

Anbefaler at du ikke er alene sammen med henne, og det er flott om du kan fortelle henne om aldersforskjellen mellom dere og at dette faktisk er ulovlig.

Hvis du er mye kåt, kan det være fint å onanere slik at du får bort litt spenning fra kroppen din. Les gjerne mer fra artiklene nedenfor.

Lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex