Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skikkelig lyst til å suge.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

jeg har skikkelig lyst til å suge, men jeg hvet ikke hvordan man spør om jeg kan suge deg, jeg har sendt naken bilde, runka men ikke sugd det har jeg lyst til helst noen som er eldre fordi har større pikk. hvordan spør man

Besvart 09.03.2019 22:11
 

Svar
Hei gutt 13 år. 

Det er vanlig at man lett blir kåt i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner i kroppen og det kan ta litt tid før man får mer kontroll. Det hjelper å onanere til orgasme. Mange onanerer om morgenen i dusjen før skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanere sjeldnere, andre igjen oftere. 

Er du sikker på at det er så lurt å sende nakenbilder og runke for noen på snap/nett? I det du sender avgårde slike bilder/filmer kan de lagre dem, og bruke de til å presse deg for mer. Se artikkelen om å være trygg og smart på nett. 

Du vet heller ikke hvem det egentlig er som mottar det du sender, hvis du ikke kjenner personen. Den andre kan utgi seg for å være en helt annen enn den er, kanskje mye eldre, kanskje voksen. 

I og med at du er 13 år og under den seksuelle lavalder, kan ikke vi her på ung.no tipse deg hvordan du kan spørre om å suge noen som er eldre. Hvis du suger noen som er eldre er dette et seksuelt overgrep, mot deg. 

Det er dessverre noen som har seksualitet med andre i veldig ung alder, som senere angrer. 

I stedet for å gjøre det du ønsker, kan du tenke det, bruke det som seksuelle fantasier for å bli kåt. Hva du tenker på er det ingen som har noe med. 

Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier om dette. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her. Da slipper du å si så mye.

Ta deg god tid til å bli godt kjent med kroppen og kjønnet ditt. Nyt deg selv. Gled deg over gode følelser. I denne tiden vil du også bli eldre og det vil også være lettere å forstå mer hva som er best for deg. 

Jeg beklager at jeg ikke kunne svare på det du lurte på. Jeg håper likevel dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Send GIF-er istedenfor nudes!

Her er melonene mine (#ikkegreit) ung.no

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex