Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex i Østerrike og følte meg lykkelig etterpå.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Dette er egentlig mer et synspunkt enn et spørsmål. Jeg er ikke mislykka eller stygg eller noe, og er flink på skolen. Likevel hadde jeg lyst til å ha sex for første gang da jeg ble 18 år, men jeg er sjenert, og kommer ikke lenger enn til å holde hånd med jenter. Da jeg og pappa var i Østerrike gikk vi litt hver for oss noen timer, så jeg var fri til å gjøre det jeg ville. Da gikk jeg oppi et hus med røde lys (dette var i Salzburg). Der møtte jeg ei jente i trappa. Hun lurte på om jeg ville i baren, eller bli med på rommet med en gang (jeg snakker tysk - har lært det på skolen). Jeg ble med inn, og vi hadde sex. Alt med kondom og alt helt trygt, men jeg var helt «rusa» etter dette. Glemte brillene mine, og jenta måtte løpe etter meg ned i trappa for å levere dem tilbake. Og jeg ser dårlig, men merka det ikke. Var helt i lykkerus. Og da jeg møtte pappa igjen trodde han jeg hadde drukket. Måtte puste på han for å fortelle at jeg bare var glad. Han sa ikke mer etter det.

Besvart 13.03.2019 19:46
 

Svar
Hei gutt 18!

Det å ha sex med noen for første gang, kan være veldig fint - akkurat slik som du forteller om det i spørsmålet ditt. En har kanskje følt seg spent, ikke visst hvordan en skal gjøre det og kanskje heller ikke turt å komme i kontakt med noen. Fortellingen din er derfor ikke rar eller uvanlig.

Slik jeg leser fortellingen din, kan det virke som om du kjøpte sex da dette skjedde. I Østerrike er ikke det forbudt, men for norske statsborgere er det forbudt å kjøpe sex både i Norge og i utlandet. 

Men, du har uansett hatt ditt første samleie og det var en god opplevelse for deg. Målet må være å få det like godt når du har ditt neste samleie i Norge, med en jente du kjenner og liker. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex