Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg bruke som dildo og som finnes i huset?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er gutt på 14 og liker å onanere imens jeg tar fingrer inn i anal hullet, men jeg lure på hva jeg kan bruke som dildo som jeg kan finne i huset siden jeg vil ha noe stort inni rumpen

Besvart 13.03.2019 20:11
 

Svar
Hei gutt 14!

Du kan bruke mange ting som dildo, så lenge det du bruker ikke har skarpe kanter som kan skade rumpa di. For eksempel kan du bruke fingre, håndtak av tannbørste eller en hårbørste. Du kan også bruke agurk, gulrot eller banan. Bruker du frukt eller grønnsaker, er det fint å ta på kondom for å unngå å få bakterier inn i rompa som igjen kan skape problemer for deg.

Når du tar noe inn i rompa, er det viktig at du har noe å holde i, slik at gjenstanden ikke forsvinner inn i rompa. Da kan det være vanskelig å få få tak i den igjen. 

Les gjerne vedlagte artikkel om analsex for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex