Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex i går med en fyr og jeg angrer.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg hadde sex i går med en fyr og jeg angrer. Jeg begynte å blø så jeg trodde jeg fikk mensen siden jeg egt skulle ha det for over en mnd siden nå. Når jeg kom hjem så blødde jeg ikke lenger, men det svir veldig mye når jeg tisser. Så det er mulig jeg har fått en rift. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ha mensen nå, men jeg får det aldri. Hva skal jeg gjøre når jeg har fått en rift inni der? Han pulte meg også i rompa når jeg ikke ville, men han sa at han gjorde det fordi jeg er så trang..

Besvart 07.04.2019 22:02
 

Svar
Hei Jente 17 år!

Jeg forstår at du opplevde dette litt tøft. Det er ikke uvanlig å få en rift etter litt hard sex, særlig hvis du ikke var helt med på det som skjedde. Riften vil gro, men du bør teste deg for seksuelt overførbar infeksjon som fx. klamydia. 

Det kan være ulike grunner til at mensen uteblir, men har du hatt ubeskyttet sex ukene før dette råder jeg deg til å ta en graviditetstest. Det får du kjøpt i dagligvarebutikker og på apotek. Du kan også få hjelp hos helsesykepleier på skolen eller helsestasjon for ungdom. Hos helsesykepleier kan du fortelle hva som har skjedd og få hjelp til både å ta en graviditetstest hvis du fortsatt ikke har fått mensen, og en test for klamydia. 

Det du beskriver kan høres ut som et overgrep, da han gjorde noe med deg som du ikke ville. Jeg legger ved noen artikler om det å angre etter sex og hva som er samtykke til sex. Du kan også snakke med helsesykepleier på skolen om dette.  

Vennlig hilsen jordmor ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Mensen har ikke kommet til tiden

Menstruasjonskalender (foto: ung.no)

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

Les mer

Ulike plager og ubehag etter samleie

Føttene til et par i senga (colourbox.com)

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan være tegn på smitte eller noe som bør følges opp av lege.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex