Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kommer han fortere når han er øverst?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Når jeg og samboer har sex å han er øverst så kommer han fortere. Om jeg er øverst. Hva kan vær grunn t det? Va ikke sånn dæm 10 første gangan. Mvh jente 18

Besvart 09.04.2019 18:20
 

Svar
Hei

At han får orgasme og/eller sædutløsning raskere i enkelte stillinger enn andre, handler sannsynligvis om det at han får mer "riktig" stimulering i stillingen der han kommer raskest. Når han er øverst, kan han mer tilpasse bevegelsene og regulere tempoet akkurat slik som passer best for han. 

At det ikke var slik de 10 første gangene, kan skyldes at alt var nytt og spennende for dere begge, og at han derfor trenge litt mindre stimulering enn han gjør nå. 

Om det er slik at du bekymrer deg for at det har blitt slik, så er det nok ingen grunn til det - det høres ut som en helt vanlig utvikling dere opplever. 

Håper dette er svar på det du lurte på.  

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex