Hopp til hovedinnholdet

Har utflod som er veldig klumpete. Det er ikke sopp fordi det ikke klør

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har et utflod som er veldig klumpete. Det er ikke sopp fordi jeg verken klør eller svir. Jeg gikk også på en flagyl kur for 2 måneder siden fordi jeg hadde mistanke om Bakteriell vaginose. Problemet er at når jeg har sex så stivner utfloder/"våtheten" på parteren min sin penis. Det er veldig rart, det er akuratt som et hvit belegg som legger seg på penisen under og etter samleiet. Jeg er veldig frustrert pga dette. Har dere noe svar?

Besvart 10.04.2019 19:18
 

Svar
Hei jente 18 år

Det er vanskelig å svare på hvorfor utfloden din er klumpete uten å ha undersøkt deg.  Du sier selv at det ikke er sopp fordi det ikke køe eller svir, men en kan likevel ha sopp uten de symptomene. Du har gått på en Flagyl kur. Det er antibiotika og etter en slik kur kan en få forstyrrelse i bakteriebalansen i underlivet. Det kan føre til soppinfeksjon. Klumpete utflod er et typisk tegn på sopp.

 

Jeg kan ikke gi deg annen forklaring på dine plager enn at det er sopp. Du vet kanskje at det er lett å behandle soppinfeksjon. Du kan kjøpe behandling mot soppinfeksjon uten resept på apoteket. 

Les mer om soppinfeksjon på sexogsamfunn.no sine nettsider.

Hvis du ikke er komfortabel med denne forklaringen vil jeg anbefale deg å oppsøke Helsestasjon for ungdom i nærheten av der du bor. Der vil en lege kunne undersøke deg og si noe mer om utfloden din. Det er gratis på helsestasjon for ungdom.

Ps. Hvis det er lenge siden du har sjekket deg for kjønnssykdom og du har hatt ubeskyttet sex kan du gjøre det samtidig. 

Med vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Utflod - til glede og bekymring

Undertøy på tørkesnor (colourbox.com)

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex