Hopp til hovedinnholdet

Forhuden dekker ikke penishodet.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Heisann. Jeg sliter med penisen min. Den er cirka 6-7 centimeter slapp, og 13 centimeter erigert. Men forhuden er for kort. Penisen min er lengre en forhuden, og dette er irriterende. Både i slapp og erigert tilstand. Det gjør litt vondt hvis jeg ikke drar forhud opp over på en lang stund, fordi penis hodet/forhuden blir dratt ned av seg selv alt for langt ned. Kommer jeg til å ha dette problemet resten av livet mitt? Vil ha en forhud som dekker penis i slapp tilstand. Gutt 15 år. :)

Besvart 09.04.2019 20:48
 

Svar
Hei

Penis og forhud er veldig forskjellig fra gutt til gutt. Slik du beskriver forhuden og penisen din høres den helt normal ut.

Forhud hos gutter/menn varierer mye i lengde - og noen har ekstra lang forhud nesten formet som en trompet - mens andre har en kort som nesten ikke dekker penishodet.

Hvis du opplever det som plagsomt, kontakt helsestasjon for ungdom eller fastlegen. Der får du hjelp til henvisning videre, hvis det skulle være nødvendig.

Lykke til.
Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex