Hopp til hovedinnholdet

Er det muli at jenter ikke kan ha orgasme en dag? eller at det er vanskeligere for dem å få orgasme en dag i forhold til en annen?

 

Spørsmål
Er det muli at jenter ikke kan ha orgasme en dag? eller at det er vanskeligere for dem å få orgasme en dag i forhold til en annen? Kan det hjelpe viss vi koser litt mer da før vi jør det eller noe sånnt? Jeg må også stoppe av og til for kjøresten min får vondt i underlivet, hun sier det ikke er så vondt i beggynelsen men blir bare vonnere og vonnere jo lengre jeg fingrer henne, dagene etter på 2-4 dager sier hun d kan kjennes ut som et blå merke er dette farli? Hilsen meg
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Det er absolutt mulig at jenter får orgasme en dag og ikke en annen, og det kan være nødvendig med mer kosing og fingring for å få det da. Dette kan avhenge av mye; hvor kåt man er på forhånd, (som igjen kan avhenge av kyssing, fingring osv), når i menssyklus man er(ofte mer sexlyst rundt eggløsning), tanker, følelser og stemninger mm.

Noen jenter kan oppleve det at muskulaturen rundt skjeden trekker seg sammen som litt smertefullt, og det at det føles som en blåveis etterpå, kan være sårhet i slimhinnene etter aktiviteten og etter at det har vært mer hovent der i forbindelse med samleiet. Ofte så går dette seg til, men fortsetter hun å føle ubehag, syns jeg du skal be henne oppsøke legen for å sjekke om alt er OK.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om konfliktløsning?

Kan Konfliktrådet hjelpe deg dersom du blir mobbet, eller mobber selv?