Hopp til hovedinnholdet

Har ikke lyst til å suge kjæresten min igjen

Jente 13 år
 

Spørsmål

Ehm så jeg er hos kjæresten min, og begynner å føle meg sykt ukomfortabel. Jeg sugde han, også begynte han å dytte hodet mitt, langt ned liksom, brakk meg flere ganger. Så prøvde jeg å gå opp igjen, men han holdt fortsatt hodet mitt og dyttet det ned igjen, da sa jeg slutt. Men så fortsatte han å dytte hodet mitt og maste, så etter hvert ga jeg opp og fortsette. Og nå har jeg virkelig ikke lyst til å suge han igjen, aldri liksom, men han blir liksom så sur hvis jeg sier nei. Hva slaø jeg gjøre?? Trenger virkelig hjelp, hater når han gjør det her..

Besvart 23.04.2019 21:54
 

Svar
Hei

Så bra at du er ærlig med deg selv nå etterpå om hvordan du opplevde situasjonen. Det du beskriver kan kalles et overgrep og det er ikke lov. Hvis han er over 15 år kan du anmelde dette til politiet. Det kan uansett være lurt å snakke med en voksen om det du har opplevd.

Hvis man får noe bak i halsen så utløses brekningsrefleksen. Det er derfor naturlig at du brakk deg. Det er ikke greit at han dyttet hodet ditt langt ned når du sugde han. Ekstra ugreit at han ikke respekterte at du sa nei og maste til du fortsatte. Du trenger ikke suge han hvis du ikke vil. Mange jenter vil ikke suge en gutt. Det er helt greit. Det er du som bestemmer hva du skal gjøre. Han kan tilfredsstille seg selv på andre måter hvis han er kåt.

Jeg tenker at du bør vurdere å gjøre det slutt med han når han ikke respekterer dine grenser. Du er ung til å gjøre voksen sex. Suging er voksen seksualitet. Du kan for eksempel si at du ikke opplever det som noe godt eller positivt, og at du ønsker å vente med å gjøre noe seksuelt til du er 16 år.

Få hjelp av en voksen til å komme deg ut av forholdet hvis det er vanskelig for deg å sette grenser eller om du føler press til å gjøre noe du ikke vil. Snakk eventuelt med helsesykepleier på skolen om dette. Du kan også ta kontakt med helsesykepleier på skolen. Se også vedlagte artikler.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex