Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skjule kyssemerke

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg vet ikke om emne passet men bare tok det. okey, jeg holder på med en gutt, vi pleier å kysse og klemme til vanlig. i går var jeg hos han og vi kosa (kysset, fingret osv...) og han lagde sugemerke på meg, jeg synes det var helt greit og egt ganske deilig siden han også slikka meg. men sugemerke er liksom på halsen min og det synes veldig godt, mamma og pappa vet at jeg er sammen med han gutten men ikke at vi holder på så «seriøst» jeg er redd for at de skal bli sure. er det noe måte å skjule/ fjerne det? eller hva kan jeg si hvis de spør?! håper dere svarer så fort som mulig:)

Besvart 04.05.2019 11:54
 

Svar
Hei jente!

Jeg er enig med deg i at et kyssemerke på halsen er ganske synlig og ikke særlig pent heller. Det forsvinner jo av seg selv etter noen dager,  men mens du venter vil jeg anbefale at du kan prøve med en foundation som vil dempe  (og kanskje skjule helt) kyssemerket.
Om du bruker skjerf til daglig kan du også knyte et lett skjerf rundt halsen? Bruker du ikke skjerf til vanlig, blir det litt påfallende at du plutselig starter med det kanskje.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex