Hopp til hovedinnholdet

Dårlig lukt fra underlivet

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har i flere uker sliti med urin som lukter som jeg har urinveisinfeksjon. For noen uker tilbake fikk jeg pådratt meg det (tror jeg), og jeg spiste tranebær tabletter for å få det vekk. Smertene gikk vekk og det der, men urinen min lukter fortsatt som om at jeg har urinveisinfeksjon. Hva er dette? Kan dette også være en kjønnssykdom jeg har fått eller har ikke det slik lukt?

Besvart 05.05.2019 21:26
 

Svar
Hei

Det trenger ikke være noen kjønnssykdom du har, det kan enkelt være en type soppinfeksjon. Men dette må undersøkes, da det ervanskelig å si uten. Jeg vil foreslå at du oppsøker helsestasjon for ungdom og får en sjekk der. Lykke til. 


Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex