Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med to gutter på en gang, hva skulle jeg har gjort?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har Har Hatt sex Med to gutter jeghar sugd Begge samtidig har latt begge putte kuken sin inni min vagina har masert kuken dens sån skjedde dette vi var på skolen vi lekte mørkegjemsel meg og begge guttene en av de var kjæresten min han andre var bestevennen hans bestevenn hadde bin for øye han telte til hundre imellomtiden viste kjæresten min meg en kondom Han sa skal vi jeg sa ja så viste han meg kukken sin og sa han vil du suge den jeg ble kåt og sa ja vennen hans ble ferdig å så det han sa vil du suge meg også jeg sa ja han hadde tilfeldig hvis en kondom med seg han tok den på jeg tok av BHen min jeg har store Pupper tok av trusa kjæresten hadde penisen sin i min vagina og vennen i munnen de føltes deglig hva skulle jeg ha gjort

Besvart 06.05.2019 20:07
 

Svar
Hei jente 13!

Slik jeg forstår spørsmålet ditt, lurer du på hva du skulle ha gjort den gangen du hadde sex med kjæresten din og bestevennen hans.

Noen ganger skjer det at en har sex med noen, synes det er deilig der og da, men angrer etterpå. Kanskje skjedde det litt fort, kanskje ble det annerledes enn det en trodde det skulle bli.

De første gangene en har sex med noen, er det ikke uvanlig at en er litt usikker. Noen ganger blir det fint, andre ganger blir det rart. De første gangene er det heller ikke uvanlig at en glemmer å bruke kondom. Slik du forteller om det som skjedde, så husket dere kondom - det er kjempefint!

Det virker også som om alle tre ville være med på det som skjedde, det er også fint!

I Norge finnes det noen lover som sier når en kan ha sex med noen. Aldersgrensen er 16 år. Det betyr at en må være 16 for å ha sex med noen. Loven er der for å beskytte barn fra å ha sex før en er moden og klar. Loven skal også beskytte barn fra å ha sex med voksne. 

Noen ganger kan det være fint å snakke med noen om ting som har skjedd. Helsesykepleier på skolen din eller på helsestasjon for ungdom i kommunen din er fin å snakke med. 

Var det ikke dette du ville ha svar på, er det helt ok om du sender inn spørsmål på nytt.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex