Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd og bekymret

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en utrolig redd og bekymret jente. og i det siste har jeg vært bekymret for at jeg er/kommer til å bli pedofil. ikke fordi jeg tenner på barn, fordi det gjør jeg absolutt ikke. og jeg tenker heller ikke på barn når jeg onanerer. jeg er bekymret fordi at når jeg var liten, og jeg nettopp hadde funnet ut at det gikk Ann og suge noen så synes jeg det var ekkelt, pga hår. og da tenkte jeg : barn har jo ikke hår på tissen. og jeg vet at jeg ALDRI hadde skadet eller begått overgrep på et barn! men jeg er så bekymret! hilsen jente 13

Besvart 11.05.2019 00:12
 

Svar
Hei

Når jeg leser det du skriver blir jeg bekymret for deg. Jeg blir ikke bekymret for om du er pedofil. Men jeg blir bekymret for om du har opplevd noe du burde slippe å oppleve når du var liten.

Å suge en penis er en form for voksen seksualitet. Voksne har ansvar for at små jenter ikke skal suge en voksen penis. Det er forståelig og naturlig at du synes det var ekkelt når du var liten å suge en penis med hår. Det er overgrep på et barn å la et barn suge penisen til et voksen. Barn vet ofte ikke at det ikke er lov.

Det er bra at du onanerer. Håper det gir deg gode seksuelle opplevelser. Snakk gjerne med helsesykepleier på skolen om dette. Da kan du få hjelp til å vurdere om det er noe du bør gjøre med det som har skjedd før og hva du kan gjøre fremover for å ta godt vare på deg selv. 

Ut fra det du skriver tror jeg ikke du er pedofil.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser