Hopp til hovedinnholdet

Blitt voldtatt.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 13 år og for 2 dager siden hadde jeg besøk av slekta. En gutt på 16 tok meg med inn på rommet mitt. Han låste og gjemte nøkkelen. Han dro av meg alt tøyet mitt og hans, og tok penisen inn i tissen min. Og tvang meg til og suge han. Han slo og sparket meg. Og de andre var ute på restaurant. Han voldtok meg. Og sa at ingen ville like meg om jeg sa det til noen. Han sa veldig stygge ting og sa jeg var en Hore. Han ringte vennene sine og det kom 2 til jeg måtte ha en penis i rumpa, en i munn og en i vaginaen. Jeg har ikke sagt det til noen. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 07.05.2019 17:48
 

Svar
Hei jente 13 år. 

Tusen takk for din henvendelse til oss.

Det er vondt for oss å lese hva du har opplevd.

Det å tvinge andre mennesker til å ha seksuell omgang er det vi kaller for en voldtekt. Her er du også under den seksuelle lavalder som er 16 i Norge, og dette er en veldig alvorlig sak som vi tenker det er viktig at du forteller om.Vi vil derfor råde deg til å snakke med noen trygge voksne om det du har opplevd. En trygg voksen kan for eksempel være foreldrene dine, helsesøster eller fastlegen din.Du skal ikke trenge å oppleve dette igjen, og det er derfor det er så viktig at du forteller det til noen.

Hvis du ønsker å snakke med noen som ikke kjenner deg fra før, er du mer en velkommen til å ringe alarmtelefonen for barn og unge på tlf: 116 111, besøke hjemmesiden på www.116111.no og/eller ringe Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på tlf: 80057000, hjemmeside www.incest80067000.no

Vi håper du fikk svar på det du lurte på

 

Masse lykke til

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex