Hopp til hovedinnholdet

Eks-kjæresten min og jeg har fremdeles sex

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 år og har en friends with benefits med eksen min. Dette var noe vi begge ville fordi grunnen til at vi slo opp var på grunn av avstanden og at vi ikke hadde tid til å være i et orntlig forhold. Men en stund etter førse gangen med sex uten følelser osv så går hodet hans litt opp og ned til tider og han syns det var litt rart. Hva kan hjelpe han med å ikke syns det er rart? Eller har dere noen tips?

Besvart 15.05.2019 18:39
 

Svar
Hei

Beklager sent svar.

Det å ha sex med eks-kjæresten sin uten noen forpliktelser er nok noe som kan være vanskelig for mange. Det kan virke ukomplisert i begynnelsen, men utvikle seg til å bli litt forvirrende. Det høres jo ut som at det har blitt litt slik for din eks-kjæreste. 

Det høres jo ut som om dette kanskje er noe dere burde snakke sammen om. Kanskje kan du spørre han om hvorfor dette er rart for han, eller hva som ikke fungerer? Det er viktig å respektere at alle har forskjellige opplevelser og følelser rundt noe slik, og at noe som føles veldig enkelt for deg kanskje kan være komplisert for han. Derfor er det nok fint om dere snakker godt om hva dere forventer og føler rundt dette. 

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex