Hopp til hovedinnholdet

Fått meg elsker, men jeg trur jeg liker han mer enn som bare elsker.

 

Spørsmål
jeg e jo nymfoman og fått meg en elsker på 30 men det som e problemet er at jeg trur jeg liker han mer enn som bare elsker :s vet ikke helt om det bare er får at vi har sex sammen elle ikke ?
oxo driver han exen min og plager vettet av meg ! han fikk noen jenter til og ringe med sjult id og kalle meg får hore og andre ting, er det mulig om jeg går til politiet at de finner ut hvem de er selv om de ringer med sjult id?
har bytta nr får mange ganger og vil ikke bytte i gjenn da!
håper på at jeg får svar her på e mail så jeg får den direkte !!

oxo har jeg fått meg jobb og hybel :D
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Ofte blir jo også følelsene involvert i et forhold til et annet menneske som man i førsten hadde sex med bare for sexens skyld. Er det et problem hvis du også blir litt forelsket, da? Hvis han er fri til å kunne ha et forhold, så burde jo ikke dette være noen problem. Jeg vil råde deg til å tillate deg å utforske det litt. Hva skjer hvis du sier til ham at du tror du er i ferd med å forelske deg? Vil han trekke seg unna da, eller bli glad?

Det kan være ganske slitsomt å bare være elskerinne over tid, selv om sexen kan være god. De fleste har behov for (og vil få) en større følelsesmessig nærhet/tilhørighet til et annet menneske. Det kan sikkert gå greit å bare ha et sexuelt forhold en stund, men så vil behovet for å ha denne følelsesmessige tilhøringheten nok melde seg som et behov, og det tenker jeg man skal ta litt på alvor og ikke undertrykke.

Det at du plages med stygge meldinger på mobilen kan du si ifra til politiet om. Hvis de ser på det så alvorlig at de velger å etterforske det, vil de kunne finne ut hvem som har ringt også fra hemmelige nummer, men de vil nok ikke oppgi det til deg.

Ekesen din er nok antagelig såret og sjalu etter bruddet og noen reagerer på en slik måte at de blir hatske og plagsomme. Greier du å overse det og ikke ta deg nær av det, er nok det det beste. Forhåpentligvis vil det avta etterhvert. Men ikke nøl med å si ifra til politiet hvis du føler deg veldig plaget av dette eller hvis det gjør deg redd.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om å flytte hjemmefra?

Hva vil det si å bo i kollektiv?