Hopp til hovedinnholdet

har aldri klint, er det unormalt? Får kramper i beinet ved onanering

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! 1. Jeg er 18 år og har aldri klint med noen. Er dette unormalt? 2. Blir gutter skuffet hvis de bare får tørre kyss uten tunge? 3. Pleier gutter å fortelle til kompiser hvordan jentene de kysser kysser? Er så redd de skal skrike ut at jeg er dårlig 4. Når jeg onsnerer så får jeg ofte krampe i beinet som gjør skikkelig vondt. Hva skyldes dette og vil dette forekomme under sex? Usikker jente 18

Besvart 28.05.2019 09:31
 

Svar
Hei jente!

1. Det er ikke unormalt at du ikke har klinet med noen selv om du er 18 år. Det er jo noe med at det skal passe og at det er en du også har lyst til å kline med. 

2. Det er ikke sikkert  gutter har kjempestore forventniger til hvordan et kyss skal være og at de også prøver seg litt fram når de skal kysse en jente for første gang.
3. Selv om nok også gutter, i likhet med jenter, snakker sammen om hvordan jenta er, tenker jeg at det ikke er vanlig å utleverer jenta om hun er god eller dårlig til å kysse.

4. Det du beskriver med å få krampe i beinet når du onanerer. Det er ikke noe som trenger å skje når du skal ha sex, selv om det selvfølgelig er umulig å gi et sikkert svar på.

Se litt på artiklene som jeg legger ved til deg under .

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex