Hopp til hovedinnholdet

Jeg må spanke meg hardt for å bli kåt, hva kan jeg gjøre med det?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg plages vel egentlig litt med at jeg må spanke meg selv på rumpa for å kunne bli skikkelig kåt. å jeg må spanke meg selv veldig hardt, jo hardere jo bedre å kåtere blir jeg. bruker alt fra hender til stekespader å belte. ofte er det så vondt etterpå å i kanskje en dag eller to at jeg sliter med å sitte skikkelig. men det tenner meg også for at jeg får jo bare mer smerte på rumpa. så det er en vondt sirkel der jeg har vondt - blir kåt - får det vondere - blir kåt - ennå mer vondt en vondt... osv. jeg tror jeg trenger hjelp for at i år har jeg fått en veninne til å hjelpe meg med å spanke meg selv for at jeg klarer ikke fokusere når det blir på det vondeste, men jeg er jo kjempe kåt hele tiden så jeg vil ikke stoppe. må jo få onanert i allefall 1-2 ganger om dagen ellers blir jeg helt idiot. veninna som hjelper synes det er sexy å morsomt så takk for det ellers hadde det vært kleint. hun er bare fantastisk. hva kan jeg gjøre?

Besvart 26.05.2019 22:34
 

Svar
Hei jente 15!

Så fint at du både har funnet noe som tenner deg og at du får hjelp av noen til å få det godt. Det må likevel være frustrerende å være avhengig av en venninne for å tenne tilstrekkelig seksuelt, slik at du får onanert. 

I spørsmålet ditt, skriver du at du må onanere en til to ganger om dagen for å takle kåtheten din. Det er ikke uvanlig når en er midt i puberteten, slik som du er nå. Etterhvert som du blir eldre, blir kåtheten enklere å takle, ikke så intens og en trenger ikke å onanere like ofte. 

Det å bli kåt av spanking er noe som gir deg stor glede, men også problemer. En tenning på spank kan ikke fjernes, men du kan finne andre måter å bli kåt på. Dette får du til om du snakker med noen som er utdannet til å snakke om sexologiske utfordringer. Snakk med helsesykepleier på helsestasjon for ungdom hvordan du kan få tak i en sexologisk rådgiver. 

Du kan også chatte anonymt med Sex og samfunn.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex