Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min blir ikke stiv nok, kan han få piller?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og kjæresten min skal ha sex men når vi prøver ar han ikke stiv/ hard nok. Det jeg lurer på er om det er mulig å få noen piller eller lignende uten resept for at han skal bli hard når vi har sex.

Besvart 26.05.2019 23:04
 

Svar
Hei jente 16!

Det er ikke uvanlig at en ikke helt får til samleier når en prøver de første gangene. En kan være usikker på om en ser bra nok ut og om en gjør en god nok jobb. Det kan gjøre at en får prestasjonsangst som igjen gjør at penis ikke blir stiv nok til å gjennomføre samleier. 

For å unngå dette, er det viktig å få til en god balanse mellom å yte og nyte. Begge parter har et ansvar for at sex skal fungere og oppleves godt. Det er derfor lurt om dere begge setter av tid til å finne ut hva som skal til av stimuleringer slik at en blir kåt og tent. Du må finne ut hva som skal til for at du tenner, blir klar for samleier og hva du må gjøre for at skjeden din blir våt og klar til å ta imot en penis. Han må finne ut det tilsvarende for hva han trenger. 

Når dere begge har funnet ut av dette hver for dere, er det fint å forteller hverandre hva dere har funnet ut og prøve dette ut. 

Lykke til og les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon.

Gutt får ikke ereksjon (colourbox.com)

Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette.....? Gutt på 15 år spør om et vanlig problem.

Les mer

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons.

Jente sitter i senga og tenker (colourbox.com)

Veldig mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet i en seksuell situasjon. Lysten på sex er der, kanskje til og med veldig sterk, men den kroppslige responsen uteblir. Skjeden blir ikke våt... Penis blir ikke stiv... Hvorfor skjer det, og hva kan du gjøre med det?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex