Hopp til hovedinnholdet

Er det sånn at det er mulig å tisse på seg (litt) under samleie?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er så glad for jeg har fått en kjempesøt kjæreste! Vi har kost masse og hatt noe sex.Jeg er trygg og avslappa med han og,hmm, jeg har stor lysst. Så har jeg et par sp.mål. Er det sånn at det er mulig å tisse på seg (litt) under samleie?Det lukta bare svakt men følte ikke jeg tissa.Væsken kom fra skjeden.Først når han trengte inn og så litt seinere. Og så nr.2 Det skjedde når han kom bakfra, og det er sånn at han har så mye større/tjukkere penis enn jeg er vant med at det er litt vanskelig.Men jeg har stor lysst med han! Det er jo eg.nesten vondt når han trenger inn men samtidig føles det nesten som orgasme.Går det an? Er så rart

Besvart 27.05.2019 19:36
 

Svar
Hei jente 20 år. 

Så fint at du har fått en så kjempesøt kjæreste!

1. Er du sikker på at væsken kom fra skjeden, og at den ikke kom fra urinrøret? Det er noen som utsondrer en blank, glatt væske fra urinrøret under samleie/orgasme. Væsken kan lukte svakt av urin, men det er ikke urin. 

"Enkelte forskere mener det er snakk om ulike fenomener: noen ejakulerer (utsondrer) små mengder hvit væske fra Skenes kjertler (små kjertler som noen kvinner har som ligger i skjedens fremre vegg), mens andre sqirter større mengder klar væske fra urinblæra." (Brochmann, Støkken Dahl; Gleden med skjeden side 115). Det er altså noen som utsondrer væske når de får orgasme. 

Neste gang kan du ta litt av væsken mellom to fingre og kjenne om den er glatt. Du kan også lukte på den. Hvis den er glatt og det lukter bare svakt av urin, er det mulig at det er kvinnelig ejakulat, såkalt squirting.

Hvis det lukter urin, er det sannsynligvis urin. Da må du snakke med fastlegen din.

 

2. Det er mulig å få orgasme idet penisen trenger inn i skjeden. Når du er ordentlig seksuelt tent er skjeden våt og utvidet, hele klitoris; indre og ytre del, er blodfylt og følsomt, og trykket fra penisen kan gi orgasme.

Jentenes indre kjønnsorgan består av forlengelsen av klitorishodet, klitorisskaftet, som går videre inn i kroppen i to 8 - 12 cm lange deler eller crus, som en Y, og omgir/omslutter skjedeveggen. Se denne tegningen hvordan det ser ut inne i kroppen. De to delene hviler på hver sin side av underlivet, begravd under kjønnsleppene. Inni hver del er det svamplegemer som fylles med blod og svulmer opp når jenta er seksuelt tent. I området mellom de indre kjønnsleppene, finnes i tillegg to ekstra svamplegemer som omkranser skjedeåpningen og urinrørsåpningen.

Fortsett å nyte god seksualitet med kjæresten! 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex