Hopp til hovedinnholdet

Jeg kommer for fort!

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Ok! Nå er dette blitt et ordentlig problem! De første gangene kom jeg etter kunn 4- 5ganger inn å ut! Så nest siste gang kom jeg bare av at hun bare lett runket penis! Og nå kom jeg mens vil lå å klinte å hun bevegde seg oppå meg! Turte ikke si noe å latet som ingenting men jeg tror hun følte at jeg bare aviste henne på en måte fordi heg bare tok handen hennes vekk når hun skulle runke meg! Hva skal jeg gjøre! Kommer jo bare av å se på en jente! Dette er blitt et reelt problem, kan ikke ha sex!

Besvart 09.06.2019 08:49
 

Svar
Hei

Det du beskriver er det mange gutter som opplever i ungdomsårene. Si gjerne til jenta du er sammen med at du kommer fort, og at hvis du tar bort hånda hennes så er det fordi det er så godt og at du vil vente litt med å få utløsning. Kroppen kan produsere ekstra mye hormoner som gjør at man blir kåt og får utløsning i ungdomsårene. Det kan være grunnen til at det er vanskelig å kontrollere når utløsningen kommer. Det er bra at du blir kåt og at kroppen din har normale seksuelle reaksjoner.

Det er en treningssak å "holde lenger". Du kommer sannsynligvis til å få mer kontroll over når utløsningen kommer etterhvert. Øv gjerne når du onanerer ved å stoppe å stimulere deg selv rett før du kommer. Les mer om det du tar opp på sexogsamfunn.no sine nettsider. Se også vedlagte artikler.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex