Hopp til hovedinnholdet

Om tampongen og trådene er på plass, kan jeg da ha blitt voldtatt?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei hvis man fortsatt har tampongen normalt i etter en fest, kan man være trygg på at man ikke har hatt sex da? Ville ikke det gjort vondt? Ville tråen til tampongen vært oppe i skjeden? Mest sannsynlig?

Besvart 08.06.2019 19:36
 

Svar
Hei jente 20!

Det er mange måter å ha sex på. De fleste tenker på sex som et samleie der penis blir ført inn i skjeden. Men, en kan ha sex på andre måter. For eksempel kan en ha fått munnsex, blitt fingra eller onanert. Andre former for sex enn samleier vil ikke endre på hvordan tampongen er plassert eller kjennes i skjeden.

Et samleie vil i de fleste tilfeller føre til at tampongen endrer seg, enten ved at den ligger helt innerst i skjeden eller at den har falt ut. Men, det kan også være at den ikke har endret seg noe. 

Dette betyr at det dessverre ikke er mulig å si helt sikkert noe om hva som har skjedd på fest. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Full jente (colourbox.com)

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex