Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg vil suge kjæresten min igjen, hvordan finne ut det?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten i over et halvt år nå, og vi er veldig glad i hverandre. Han har fingra meg og jeg har runka han flere ganger. For noen uker siden begynte han å kødde om at han ville at jeg skulle suge han osv og jeg skjønte at han hinta til noe, så får noen dager så sugde jeg han. Det varte ikke veldig lenge, men han sa han likte det. Det smakte ikke veldig godt. Han har sagt at han vil bli sugd igjen, men jeg er usikker på om jeg egt vil. Vet vi kanskje burde snakke sammen, men jeg vet ikke Hva jeg skal si eller gjøre. Trenger hjelp. Takk på forhånd!

Besvart 18.06.2019 22:47
 

Svar
Hei jente 15!

Så fint du er oppmerksom på hva det er du liker og ikke liker! For mange kan det være vanskelig å finne ut av og en kan derfor bli med på ulike former for sex som ikke er bra for en. 

Det er helt lov og ok å ikke ville suge kjæresten din flere ganger. Du har prøvd det ut og vet nå at du ikke likte det noe særlig. 

Løsningen på dette er, som du selv skriver i spørsmålet ditt, å snakke sammen. Det kan være vanskelig å snakke om sex, spesielt om en må si noe en tror den andre ikke vil like. Men, for at sex skal bli bra for dere begge, er det viktig å være ærlig. Finn et tidspunkt der dere ikke skal ha sex og start med å spørre han om hva han kan tenke seg å gjøre når det gjelder sex. Han bør da etterhvert spørre deg hva du vil - og ikke vil. Det å fantasere om sex sammen, kan være spennende og opphissende, men også avklarende. 

Lykke til!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex