Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan kjæresten min også kan klare å gi meg en orgasme?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 14 år. Jeg har min egen måte å onanere på, og den gir meg orgasmer veldig lett! Men den måten er det nok bare jeg som får til! Noen tips til hvordan kjæresten min også kan klare å gi meg en orgasme? Det må jo finnes andre måter!

Besvart 21.06.2019 11:43
 

Svar
Hei jente 14 år. 

Det er vanlig at en finner egne måter å onanere på. Noen av disse måtene kan være vanskelig å få til for en kjæreste. 

Kanskje kan du først lære deg en ny måte å onanere på, og deretter vise kjæresten din? Det kan være vanskelig for en kjæreste "å lære opp" den andre til nye måter å onanere på. Dette må en som oftest først lære seg selv. 

Den letteste måten å få orgasme på er ved stimulering av den ytre delen av klitoris. Det er denne som er mest følsom for stimulering. 

Ytre del av klitoris ligger øverst der de innerste kjønnsleppene møtes, mot magesiden. Den er omgitt av en liten hette/forhud. Når du er kåt blir den større og lettere å kjenne/finne. 

Når man onanerer stryker man eller gnir fuktede/våte fingre mot ytre del av klitoris. Noen synes det er vondt å berøre rett på klitoris og stryker derfor rundt selve tuppen. For at berøringen med en finger skal føles godt kan du ta litt spytt/glidemiddel på fingeren, eller hente ut skjedesekret når du er blitt våt i skjeden. Da blir det glatt og føles godt. Noen former to fingre som i en V og stryker på begge sider av ytre klitoris samtidig.

Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer på klitoris alene. Prøv deg fram. Husk å nyte de seksuelle fantasiene dine.

Når du har lært deg dette, kan du vise kjæresten hva han skal gjøre ved å holde en finger over hans, eller at du onanerer foran ham. 

Hvis du synes det er vanskelig å onanere på denne måten alene, kan han prøve ut fra som er beskrevet her og i artiklene. 

Det er også viktig at dere snakker om seksuell lavalder, og om dere er klare for å gjøre det dere gjør. 

Dere kan også lese dette og artiklene sammen og snakke om det dere leser. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex