Hopp til hovedinnholdet

Er jeg jomfru?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har akkurat fått meg en kjæreste, og vi snakker om å ha sex er det tidlig?? Vi har vært sammen i en uke! Men når vi har besøk av familien hans eller min tar han meg på rompa og slår han meg i tissen osv, en gang sto mamma og jeg å snakka da han komme og tok handa si i trusa me! Elsker han så tør ikke Ikke å si at jeg ikke liker det til han! Hva skal jeg gjøre? Jeg har alder i hatt sex før, men jeg har fingret og massert klitoris før, er jeg fortsatt jomfru?? Jeg har sleiket en anen jente og fingret henne er jeg fortsatt jomfru?? Siden jeg har fingret en anen jente betyr det at jeg er lesbisk?? Mister man jomfru dommen hvis man drikker alkohol? Sorry sorry for masse spørsmål! Håper å få et svar! Mvh en jente på 17-år som lurer på masse rare spørsmål!

Besvart 23.06.2019 15:12
 

Svar
Hei

Ut fra det du beskriver, så er du jomfru.

At du har hatt seksuell kontakt med jenter betyr ikke at du er lesbisk, men det kan bety det. Tenner du på jenter? Det er også mulig at du liker både jenter og gutter. 

Alle varianter er helt greit, men det er bare du som kan svare på hva som tenner deg. 

Det at kjæresten din tar på tissen din og klapper deg på rumpa, uten å sjekke ut om du liker det, er ikke greit.

Det behøver ikke være en hindring at du elsker ham, du bør kunne si i fra. Hvis han ikke tåler det, så ville jeg tatt kjærlighetssorgen først som sist. Han bør respektere hva du syns er greit og ikke. 

Hvis du ønsker å ligge med ham, så er det ikke noe i veien for det. Husk prevensjon. 

Legger ved noen artikler du bør se på. 

Lykke til videre.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Myten om jomfruhinna

Truse (colourbox.com)

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex