Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg suge meg selv?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hvordan skal jeg suge meg selv? Jeg har lyst til å ha seksuelle overgrep med meg selv. Hvordan skal jeg gjøre det? og hva kan jrg gjøre? Jeg har tatt på tissen min å sånt men jeg vil slikke min tiss og slikke puppene mine og sånt.

Besvart 24.06.2019 23:57
 

Svar
Hei jente 13!

Det er ikke lett å suge seg selv eller slikke tissen sin. For å få til det, må en være svært myk og lett i kroppen. Noen er det fra naturen sin side, andre er ikke det og klarer heller ikke å trene seg opp til å bli så myke. 

For deg betyr det, at om du klarer å bøye deg ned eller ligge på rygg og la beina gå over hodet slik at kjønnet kommer ned mot ansiktet, så vil du kunne få det til. Det samme gjelder om du vil slikke deg på puppene.

Men, selv om du ikke får til å slikke kjønnet ditt, kan du bruke fingrene dine til å onanere og fingre deg selv. Det kan gi deg mye glede og nytelse. Les gjerne vedlagte artikler for flere tips om hva du kan gjøre. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex