Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få kjæresten til å forstå meg?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og typen har vert ilag i nesten 2 år nå. Problemet er at jeg synst sexen vår er dårlig. Han er av den typen som helst vil ha sex kver dag og er eg heldig så holder han ut i et par minutt, dette gjør da til at jeg aldri kommer og det frister også da lite å ha sex. Har prøvd å forklare han det, men han mener han ikke kan gjøre noe med det. Jeg har også en vibrator/dildo fra tiden før vi ble ilag, denne vil han ikke at jeg skal bruke. Og har også spurt om ikke jeg kan bruke den samtidig som vi har sex slik at jeg også kommer, noe han heller ikke ønsker. Har dere et godt tips? Hvordan jeg evt kan ta det opp/få han til å skjønne min situasjon?

Besvart 25.06.2019 22:35
 

Svar
Hei jente 20!

Det virker som om du har en kjæreste som kun er opptatt av sin egen nytelse og ikke på noen måte er interessert i at du skal ha det bra. Du er konstruktiv og kommer med forslag til hva du kan gjøre for å få det godt, men han vil ikke være med på dette. 

Skal et forhold fungere og utvikle seg, må en være interessert i den andre, lytte etter hva det er den andre sier og ønsker. En må komme den andre i møte og strekke seg for at begge parter skal ha det godt. Vil han ikke høre på deg og respektere dine behov og ønsker, må du vurdere om dette er et godt forhold for deg å være i.

Mange gutter og menn har problemer med at utløsningen kommer for tidlig, slik at partner ikke får orgasmer. Vet en at en kommer for tidlig, er det ok å fokusere på partneren sin før sin egen orgasme. En kan for eksempel fingre deg eller gi deg munnsex, slik at du får orgasmer før han får utløsning. Han kan bruke kondom for å gjøre stimuleringen mindre intens og han kan gjøre øvelser som styrker muskulaturen i bekkenet og på den måten klare å holde ut lenger. 

Han kan snakke med helsesykepleier på helsestasjon for ungdom i kommunen din eller en sexologisk rådgiver. Her er det noen tips han kan sjekke ut.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex