Hopp til hovedinnholdet

Hvor ligger klitoris?

Jente 13 år
 

Spørsmål
hvor ligger klitoris? jeg har prøvd og finne den men jeg aner ikke hvordan den ser ut eller hvor den er? hilsen nysgjerrig jente
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du kjenner på deg selv, tar fingrene på de indre kjønnsleppene og der de møtes øverst, så sitter klitoris som en liten ert der. Klitoris er mye større enn den lille tappen,egentlig er det et ca.10-13 cm langt organ, så den lille erta er bare toppen av isfjellet!

Klitoris er det mest følsomme punktet i kvinners kjønnsorgan, det inneholder ca. 4000 nervetråder, omkring dobbelt så mange som penishodet.

Når du skal onanere kan du gni deg litt forsiktig på klitoris og på de indre kjønnsleppen, og bruk gjerne olje eller glidemiddel. Du kan gjøre dette med fingrene eller bruke dusjstrålen.

Du vil nok kjenne at deler av kroppen er mer seksuelt følsomme enn andre, dette kalles erogene soner. Du kan finne ut på egen hånd hva som føles godt for deg, og det kan være litt av en oppdagelsesferd.


Hilsen helsesøster, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene


Quiz: Hva vet du om tobakk? #2

Hva kalles tobakk i tyggeform?