Hopp til hovedinnholdet

Hvordan lager man barn?

Gutt 13 år
 

Spørsmål
Spørsmål. Jeg er under 13 år, og jeg lurer på hvordan man får barn med ei dame? ( Når vi er over 18 ) 2. Hvordan "runker" man? Håper på svar fortest.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er litt vanskelig å vite hva du vet fra før av og hva du ikke vet; derfor er det ikke lett å gi et svar som passer til deg. Om svaret blir merkelig for deg må du bare ringe SUSS; 80033866, så kan du forklare mer hva du lurer på.

Når gutter har det veldig deilig seksuelt, enten ved å onanere (runke) eller ha sex, kan de få orgasme/utløsning, og da kommer det sæd ut av penis. Kommer denne sæden inn i en jente, kan hun blir gravid, og da kan man få barn. Sæden må komme inn gjennom skjeden/vaginaen til jenten. I underlivet har jenter tre hull, fra magen og bakover er dette først urinrørsåpningen (det hullet urin/tiss kommer ut av), så kommer skjede-/vaginaåpningen, og bakerst er rumpehullet. Det er altså hullet i midten man bruker når man skal lage barn. Sæd kommer inn i skjeden ved at en stiv penis (guttetiss) puttes inn i skjeden. Det kalles å ha samleie/sex.

Gutter onanerer (runker) som regel ved å holde rundt penis og trekke forhuden frem og tilbake. Hvordan man onanerer er forskjellig fra person til person, og det er bare fantasien som setter grenser.

Vennlig hilsen SUSS i smarbeid med ung.no. Lurer du på noe mer er det bare å ringe SUSS; 80033866, der er det leger og psykologer som kan svare deg.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om stat og kommune?

Hva er den dømmende delen av den norske statsmakten?