Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kåt hele tiden og ønsker meg en kjæreste.

Gutt 13 år
 

Spørsmål
Hei jeg er en gutt på 13 år som er skikkelig KÅT. Men for å si det sånn så blir det aldri noe på meg. Har dere noe tips omhvordan jeg kan få meg et nummer? Sorry, vet at dette kansje høres litt dumt ut :P men , men!!! Det som er noe dritt er at jeg får stå pikk når jeg sitter i klasserummet, og tengker på jenter hele tiden! Hun jeg jeg er kåt på, er jo så driiit pen, og jeg blir så opphisset når jeg ser på henne. Og hun har så inn i helsike store deilige pupper, og hun er like gammel som meg. Men jeg har et problem til og det er at jeg er ikke akuratt den kuleste i klassen, og jeg jeg er nesten ikke populær i det hele tatt, selvfølgelig, jeg er ikke et mobbe offer liksom, jeg har jo seff venner!!! Jeg prøver å være meg selv , men jeg føler at hun ikke er interesert! :( åsså føler jeg at det ikke er noen jenter i klassen som liker meg som kjæreste. Jeg har et problem der. Har dere noen gode råd. Jeg har fått mye hjelp av dere :) Håper på positivt svar:P Mvh gutt 13 år - fyller 14 år :P
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver inn til oss, og takk for hyggelig tilbakemelding. Får håpe du føler du får litt hjelp denne gangen også :-)

Det første jeg ønsker å si til deg, er at det er mange måter å fikse dette med ståpikk og kåthet på. En er selvfølgelig å ligge med noen, men du er 13 år, og det er egentlig veldig tidlig for samleie. Det sier jeg ikke for å være kjip, men både med tanke på modenhet og sett i forhold til hva som er gjennomsnittlig debutalder for samleie (ca 16-17 år for gutter), så ville jeg forsøkt å stresse ned litt dette med å finne noen å ligge med, og heller finne andre måter å utforske seksualiteten din på. Det siste skal jeg komme litt tilbake til.

Jeg tenkte å si litt om dette med ståpikk i klasserommet også. Det er en helt naturlig greie. I ditt tilfelle vil jeg tro at det henger sammen med at du er kommet i puberteten, og dermed er det hormoner i kroppen din som "løper litt løpsk". Det fører blant annet til at man får stå når det ikke akkurat passer best (!), og kanskje også ufrivillig sædavgang om natten. I tillegg har du en x-faktor i den flotteste jenta i klassen. Jeg skjønner godt at du blir kåt av å tenke på henne.

Det jeg vil at du skal gjøre, er å ta med deg de mest spennende tankene og fantasiene hjem, slik at du i fred og ro kan ta deg en ronk. Det hjelper. Det er også en fin måte å bli kjent med kroppen din på, slik at når drømmejenta er klar for deg, så er du også klar for henne :-) Dersom du er desperat på skolen, får du heller be om å få gå på do, og ta deg en ronk der.

Ikke stress med å få deg en kjærest. De fleste har ikke det på din alder, og det å lage masse tanker og ideer om at "alle andre er mer populær enn meg", og "alle andre er mye kulere" osv osv, vil bare føre til at du tror på de til slutt, uten at de nødvendigvis har noe rot i virkeligheten.

Jeg håper du fikk noe ut av svaret her. Lykke til !

 

med hilsen fra Helsebror

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Hva er viktig når du skal skaffe forsikring?