Hopp til hovedinnholdet

Er kristen og får dårlig samvittighet når jeg onanerer

 

Spørsmål
HEI! JEG ER EI JENTE PÅ 12 ÅR, JEG ER KRISTEN... JEG ONANERER GANSKE OFTE, JEG FØLER MEG VELDIG PERVERS ETTERPÅ......(?) HVIS JEG TENKER TILBAKE PÅ DET SÅ "HATER" JEG PÅ EN MÅTE MEG SELV.. JEG FÅR IKKE TIL Å SLUTTE Å ONANERE, MEN ER DET VITS I DET HELE TATT, ELLER?? HELP MEG.... VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE..... <3
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Så trist å høre dette!

Noen dypt religiøse mennesker mener at onani er synd, og tradisjonelt har dette rammet både jenter og gutter. For få generasjoner siden mente man at onani var knyttet til en rekke lidelser, som kviser og hjerneskade. Heldigvis går verden fremover på dette området. Mange har det som deg, at de skammer seg over det de gjør med sin egen kropp, og det er fryktelig trist.

Det er gjort forskning på onani, og den viser at det ikke bare er trygt, men også sunt. Det finnes ingen bedre måter å gjøre seg kjent med sin egen kropp, oppleve tilfredsstillelse og samtidig gjøre dette innenfor helt trygge rammer. Onani medfører ingen risiko for graviditet, kjønnssykdommer, eller overgrep. Man er selv sjef, og kan bestemme akkurat hva man vil gjøre.

Hvis du liker å onanere, så gjør dette med god samvittighet! Det er ikke noe du trenger å skjemmes over, og det er helt og holdent din egen privatsak.

Med vennlig hilsen SUSS.no, i samarbeid med Ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Kor langt heimanfrå må du bu for å kunne få bustipend på videregåande ?