Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i bestevennen min.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 17 snart 18 år som egentlig har godtatt at jeg er bifil. De siste gangene jeg har hatt besøk av min bestevenn,som bor et stykke unna, har det vært litt anderledes. han vet ikke at jeg er bifil. Vi har aldri hatt et "nært" forhold med å gi klemmer å sånt. Men det har vi begynt me nå i det siste. Når han var her sist tullet vi mye å holdt hverandre i hendene. Å inn i mellom var det som om han kom på at han ikke kunne hålle meg i hånda å trakk den raskt tilbake. Har lest litt overalt før dette og der sto det at hvis jeg skal ta det rolig å se hvordan han reagerer så kan jeg prøve å kysse han på kinnet å slik. Å dette gjorde jeg flere ganger som han bare smilte. Den ene dagen kysset han meg i pannen også. Så det virket greit liksom. Men inn i mellom så kommer han me komentarer som " Dette var litt for homo"... vet ikke hva jeg skal tro :S jeg vil så gjerne tro han er bifil. Han virker som han kommer på at han ikke er homo å trekkes seg unna flere ganger men er tilbake med " koseing og tøysing " igjen etter en liten stund .. Hva skal jeg gjøre... Han har vært bestevenn min siden vi var 4 år. Å jeg gleder meg som er barn på julekvelden hver gang han skal komme på besøk nå. Skal jeg holde meg borte å bare være venner me han som før eller skader det å prøve litt mer :S ? Hilsen nervøs 17åring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Kanskje du neste gang han sier noe slik som "dette var litt for homo", så kan du si "og hva så da...?" eller "og hva om vi var homo, da?"  -Da vil du antagelig få et tydeligere svar på hvordan han tenker om det.

 

Kanskje kan det være slik at du kan betro deg til ham også og fortelle at du tror du er bifil eller homofil, og at du føler at du må si det til ham for å være ryddig i forholdet dere har videre.  -Jeg kan tenke meg at du kan være litt redd for å si det, i fare for å miste ham, men jeg tror at det vil gjøre det ryddigere.  -Sier han da tydelig at han kun kan være en VENN, så må du akseptere det, og dere kan kanskje redde det gode vennskapet dere har hatt.  Antagelig håper du på at han også skal ha andre følelser for deg.  Det vil du da få avklart, og må heller ta skuffelsen hvis den kommer mot å heller beholde en god venn. 

 

Mitt råd til deg videre og i andre situasjoner er også å avklare ryddig hva du ønsker og sjekke ut hvor den andre er i forhold til forventninger. 

 

 

 

 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex