Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 1/2: Jeg får ikke orgasme når jeg onanerer. Er det normalt?

 

Spørsmål
jeg får ikke orgasme når jeg onani er det normalt jente 13 1/2 år
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Ja, dette er helt normalt, og dette kommer etter hvert. Her er noen stikkord om jenters orgasme som kanskje kan hjelpe deg på vei:

De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Klitoris er en liten tapp som ligger der kjønnsleppene møtes, opp mot magen. Den er ofte dekket av en liten hudfold. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig å finne når man ikke er kåt, men når man blir kåt svulmer klitoris opp, og den blir lettere å finne.
Mange jenter synes at klitoris er så følsom at det er vondt å stimulere den direkte. Da kan man stimulere området rundt.

Når jenter skal onanere er det viktig å gjøre seg kjent med seg selv. Dette kan du gjøre ved å bruke et håndspeil, eller sette deg på huk over et speil som ligger på gulvet. Se etter hvordan du ser ut nedentil, og kjenn etter hvordan det føles. Kjenn spesielt etter hvilke områder du synes er best å ta på.

Lykke til, og husk å nyte onanien frem mot orgasmen også!

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om vanskelige ting i hjemmet?

Hva er myndig alder?