Hopp til hovedinnholdet

Hvor stor er en vanlig penis? Hvor stor er skjeden? Normalt å tenne på voksne damer?

 

Spørsmål
Hei! Veldig bra arbeid helsesøster! masse bra svar, sikkert mange som har fått god hjelp av deg! :)

Selv har jeg noen spørsmål:

Jeg er en gutt på 15 år. Jeg lurer på hva som er normal størrelse på penis da man er ferdig i puberteten (lengde og bredde) så lurer jeg på det samme med dama, hvor brei er skjeden og hvor djup er den?
Og, jeg lurer på om det er unormalt å tenne på damer i 25-40 års alderen, noen er bare så ufattelig deilige... samtidi liker jeg en jente på min alder også..

Hilsen

En som lurer.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

En vanlig, ferdig utvokst, stiv penis er mellom 10 og 20 cm. Penis kan godt være under 10 cm uten at dette gjør det umulig å tilfredsstille en jente. Det er ikke penisstørrelsen

Jentas skjede er ca 10 cm dyp, og her er det mindre variasjoner. Hvor vid skjeden er, er det vanskeligere å si noe om, for dette varierer mye, fra jente til jente, og avhengig av om man er kåt eller ikke.
Et viktig aspekt ved skjeden er at det er de ytterste delene av skjeden som er mest følsomme. Bunnen av skjeden har lite "god" følsomhet, men det kan være svært vondt for en jente å få dype støt mot skjedebunnen.
Når det gjelder jenters nytelse, så kan du søke på klitoris på ung.no, så finner du info om hvordan de fleste jenter lettest får orgasme.

Det er helt normalt å tenne på eldre damer. De kan for mange gutter representere en erfaring og trygghet som mange kan savne hos yngre jenter. Det er også svært vanlig at jenter opplever det samme overfor eldre gutter.

Det er viktig å presisere at voksne mennesker ikke har lov til å innlede seksuelle forhold til ungdommer som er under 16 år, men dine private fantasier skal du selvsagt få lov til å beholde.

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om vennskap?

Er venner alltid glade i hverandre og superbestevenner?