Hopp til hovedinnholdet

Er det jeg som gjorde noe galt?! Blir jeg straffa for dette? Er også redd for å bli på tjukka også , da!

 

Spørsmål
Hei :)

Har visst gjort noe kjempe dumt!!

Var alene hos samboeren til tanta mi i natt (22-23/3)

Det gikk greit fra starten av. Han så på TV og jeg satt og hørte på musikk.
Han spurte meg om jeg ville se på TV- greit nok for meg. Satte meg på andre enden. Etterhvert spurte han om jeg ville sitte litt tettere inntil han, så jeg slapp å sitte alene. OK, sa jeg.

Spurte om jeg ville se på en DVD. og det gjorde vi. Midt i filmen, var det så rart; fikk en merkelig følelse for han som jeg ALDRI har hatt for noen før og ikke han. Kjente at det kribla i hele kroppen, og satte meg tettere inntil han. Han begynte å stryke meg på kinnet, og etterhvert berøre meg på brystene mine..

Jeg sa ikke "stopp" eller noe! Er nok min feil hele greia!!..

Det var sikkelig merkelig! Følte at jeg var forelska i han! Og han spurte om jeg syntes dette var ekkelt, men sa nei. (Syntes det var bittelitt ekkelt, men OK..)

Han begynte å få stå. Og jeg ble våt nedentil.

Han begynte å klå nedentil, og jeg begynte å kline med han. Yejak... han er 16 år eldre enn meg. Jeg er 17.

Så etter det, så bare ble jeg helt rar og begynte å kle av han og ahn kledde av meg og sugde han til han kom til. Han slikka ikke meg, men berørte puppene og vaginaen min og tok penisen sin i rumpa mi (au) og tok den i vaginaen min og gjorde fra seg.

Og det endte opp i senga.

Jeg bruker ikke P-/Minipiller o.l, og han brukte ikke kondom heller. Har hatt mensen for 2 dager siden. Han er liksom "MIN". Har en avtale at vi IKKE skal si dette til tanta mi!

Er det jeg som gjorde noe galt?! Blir jeg straffa for dette? Er også redd for å bli på tjukka også , da!

Hva skal jeg gjøre for noe?? Det kommer til å bli så flaut å møte han igjen, da jeg skal til de neste gang..

MVH
Jente 17 år
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Så lenge du hadde frivillig sex og ikke følte at du ble presset til å gjøre noe du ikke ville har det ikke foregått noe straffbart. Dersom du derimot følte at han presset deg til noe du egentlig ikke ville, har det foregått et seksuellt overgrep. Dere er også begge over den seksuelle lavalder som er 16 år. Jeg tenker det er han som er den voksne her og at det er han som har utnyttet deg. Han er kjæresten til tanten din og bare dette tilsier at han ikke skal ha seksuelle tilnærminger til deg. Jeg råder deg til og avslutte dette før det utvikler seg til noe mer. Dersom han prøver seg igjen synes jeg at du skal avvise han. Dette for å beskytte deg selv fra en såpass mye eldre mann som sannsynligvis ikke ønsker noe annet enn sex fra deg. Dersom han ikke gir seg, ville jeg fortalt dette til en du stoler på. Tanten din er ikke tjent med å være sammen med en mann som har sex med hennes niese. Dette er både sårende og krenkende både ovenfor deg og for henne.
Dersom du ikke får mensen til forventet tid, anbefaler jeg deg å ta en graviditetstest.

Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om forskning?

Hva kreves for å drive forskning?