Hopp til hovedinnholdet

Kan det hende at kjæresten min er gravid?

 

Spørsmål
Hei ! Mitt spørsmål er : Kan det hende at kjæresten min er gravid ? Jeg er en gutt på 16, som for 1 uke siden hadde sex med kjæresten min. Hun spurte meg idag, om hun kanskje var gravid, fordi hun hadde ikke hatt mensen ennå. Hun sa også at den normale datoen har pleid å være 22. hver måned, og nå ble hun litt stressa. Vi brukte kondom, og vi brukte den som det er beskrevet at man skal, så jeg for min del tror ikke det, men jeg er ingen ekspert heller. Takk på forhånd for svaret ! Hilsen fra stressa gutt !
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Hvis dere har brukt kondom gjennom hele samleiet og den holdt tett, burde dere kunne være trygge på at det har gått bra. Jenters mens KAN noen ganger være litt forsinket for eksempel av stresset det er å være redd for å være gravid... -Hvis ikke hun får mensen snart, kan hun for sikkerhets skyld ta en graviditetstest når det har gått ca 2 uker siden samleiet. -Dette går nok bra. Dere har i alle fall gjort det dere kunne for å hindre graviditet.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

Usikker jente (colourbox.com)

PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om kildekritikk?

Kan du legge ut bilder av eller informasjon om andre på internett?