Hopp til hovedinnholdet

Erfaren med sex, men redd for å kysse...

 

Spørsmål
Helåå :) jeg er en jente på 14 år som er veldig sånn sex-avhengig på en måte. ikke akkurat helt sånn da, men vet ikke hva jeg skulle gjort uten det. Men når det kommer til kyssing er jeg ikke like tøff ;S Jeg har alltid tenkt at, det er no det minst farligste, når det gjeller sånne ting. men for meg er det stikk motsatt. Sist gang jeg var i en sånn situasjon, så var jeg litt full og koste med en gutt. han fingret meg og jeg ronket han osv. så akkurat når vi skulle til å ha sex, så spurte han om et kyss. og da klarte jeg ikke mer, så jeg bare gikk fra han. Har opplevd dette før med flere gutter og. (uten å ha vært full!!!).. Men hvorfor er det sånn egentlig? det er akkurat som om jeg blir redd når de vil kline med meg. jeg er redd jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre det. hvordan HAN liker det? Kan du hjelpe meg? Har også hørt at "et kyss betyr mer enn sex og slikt. (??)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg tror dette kan handle om at et kyss kan bli ennå mer intimt og ennå mer personlig og slik at man gir av seg selv. Kanskje er det også slik at et nært og følsomt kyss er noe du inni deg forbeholder til en partner du er virkelig glad i og ikke til "hvem som helst"? Kanskje føles det litt feil for deg å skulle kysse, hvis du ikke egentlig mener noe med forholdet.

-Og erfaren kysser blir man jo først når man har øvd litt, så kanskje kan du øve litt på bare kyssing også. -Eller rett og slett spare det til du virkelig mener det og er skikkelig forelsket og kjenner at du har skikkelig lyst til å gi kjæresten ditt ett dypt og inderlig kyss som bekreftelse på din kjærlighet.

Vennlig hilsen helsesøster


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om vold?

Hvem kan du melde fra til dersom du opplever, eller mistenker, at noen blir utsatt for vold?