Hopp til hovedinnholdet

Misforsto, skrev ikke en oppgave i tysk. Vil jeg stryke?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg hadde tysk eksamen dette året men jeg misforsto, slik at jeg ikke skrev en oppgave som jeg skulle skive. føste del: gikk helt greit! men så var det to oppgaver hvor man kunne velge å skive langsvar på en ene eller den andre. jeg tolket det slik at man skulle velge en av de to oppgavene å gjøre så jeg skrev ikke den siste oppgaven!!! (som jeg skulle) jeg har ikke lyst til å stryke, tysklæreren min tror at det helhetlig intrykket på besvarelsen min vil gjøre at jeg ikke stryker. men jeg er så redd. Kan jeg stryke hvis jeg ikke svarte på den ene oppgaven? er det slik at hvis man ikke gjorde en oppgave ville man stryke???? jeg vet at det vil trekke karakteren drastisk ned, men jeg vil ikke stryke hjelp meg raskt, jeg er så redd for å stryke

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!
Det vil være det helhetlige inntrykket på besvarelsen sensor vil vurdere. Hvis du gjorde det bra på de andre oppgavene, vil jeg tro dette holder til å stå. 
 
lykke til!
Rådgiver for videregående skole

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp til eksamen - Se videoene

Eksamen (foto: ndla.no)

Trenger du hjelp til eksamen? Gruer du deg? NDLA har samlet eksamenstips som får deg til å prestere maksimalt når det virkelig gjelder. Se flere videoer i denne artikkelen.

Les mer

Forbered deg til eksamen med tidligere eksamensoppgaver

Gutt sitter på pult foran notisblokk og pc (foto: colourbox.com)

Visste du at du har tilgang til tidligere skriftlige eksamensoppgaver? Det kan være svært nyttig å jobbe med disse som forberedelse til eksamen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Karakterer
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om karakterer