Hopp til hovedinnholdet

Tror dere at jeg liker læreren min spesielt godt?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er jente på 13 år og trenger deres mening med en ting. Nesten alle vennene mine tror jeg liker norsk læreren min Jeg snakker dønn hele tiden om hun og jeg har hatt en del drømmer om hun. Hver gang hun er i nærheten sier alle at jeg blir helt annerledes. Jeg har hun som bakrunn på telefonen min Hver gang hun går uten for klasserommet så mister jeg alltid noe på gulvet og mister helt konsentrasjonen. Jeg personlig misliker lærere veldig, men jeg klarer bare ikke mislike hun. Hun får meg alltid til og smile og jeg har det alltid gøy når jeg snakker med hun Hva tror du/dere?

Besvart 18.12.2018 11:11
 

Svar
Hei!

Slik du beskriver det høres det ut som at du liker læreren din veldig godt. Det er ikke noe i veien for det!

Det er ganske normalt at ungdom blir betatt av en lærer. Men det er viktig å huske på at det aldri kan bli noe forhold mellom en lærer og en elev. En lærer kan miste jobben ved å ha et forhold til en elev. Men det er lov å tenke på, drømme og fantasere om lærere! Det kan ingen bestemme over :)

Det er godt å bli sett og hørt og kjenne at noen bryr seg. Kanskje er det slik du opplever det når du snakker med læreren din. Det er egentlig flott at du har en så god relasjon til en lærer! En god relasjon kan gjøre at du gjør det godt på skolen og at du trives der.

Jeg tenker at det ikke er så rart at vennene dine tror at du liker læreren din når du er så opptatt av henne. Det er kanskje litt i overkant å ha bilde av læreren din som bakgrunn på telefonen din. Du må i så fall sørge for at læreren din har godkjent det. Det er jo ikke egentlig greit å ha bilder av andre på telefonen sin uten at de har godkjent det.

Nyt at du har en god relasjon til læreren din. Ikke bry deg om hva andre sier. Men finn et annet bilde å ha som bakgrunn.

Jeg håper dette var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag