Hopp til hovedinnholdet

Spiller poker og vil slutte, men det er konstant i hodet mitt.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei er en gutt på 18 år som 2 ganger har begynnt å spille poker. Den første gangen spilte jeg bort 3000 kroner i løpet av noen få dager og vann det tilbake et par dager etterpå. Da jeg var i 0, sluttet jeg og fant ut at dette ikke var så lurt. Men så et par år etter det begynnte jeg igjen og har vell tapt ca 2000 kroner nå, og ikke vunnet det tilbake, og jeg tørr ikke risikere å bruke mer penger, men jeg tenker ofte på hvor irriterende det er å ha tapt penger i poker og vet ikke om jeg kan få det ut av hodet før jeg har vunnet det tilbake. Jeg har generelt mye penger til å være 18 og jobber så det er jo ikke det at jeg ikke har råd, men det er bare konstant i hode mitt. Hvordan kan jeg slutte å tenke på det uten å vinne tilbake pengene jeg har tapt? Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver inn til oss!
Du skriver at du har spilt og tapt og vunnet og tapt og at du nå ønsker å vinne tilbake det du har tapt. Du skriver også at du hadde bestemt deg for å slutte, men at har startet igjen og at det er konatant i hodet ditt.

 

Det er ulike oppfatninger om hva som kan være årsaken til at folk får spilleproblemer. Det er mest sannsynlig et kompleks samspill mellom flere ulike psykologiske, biologiske og sosiale faktorer. Noen faktorer kan være av betydning for at du begynner å spille, andre for at du fortsetter og atter andre for at du utvikler avhengighet. Faktorene som er angitt under kan bidra til å forklare spilleproblemer i forskjellig grad.

Første skritt på vei mot å bli kvitt denne avhengigheten er for mange å ringe Hjelpetelefonen. Telefon: 800 800 40. Denne tjenesten er gratis og har åpent hver dag fra kl. 9-21.

 

Ta deg selv på alvor å få hjelp! Vi ønsker deg lykke til!


 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjekk om du er avhengig av pengespill

Spiller på nettcasino (colourbox.com)

Klarer du ikke å kontrollere lysten til å spille - selv når du ikke har penger? Da kan du være spilleavhengig. Les mer om symptomene og årsakene til spillproblemer her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spill
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spill