Hopp til hovedinnholdet

Tips til hobbyer

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, elsker siden deres. Eg å få besøk av vennene mine men nå er de mest opptatt av hobbyen sine og det er heilt greit men Eg vill å ha ein hobby men Eg finner ingen som passer til meg. Eg har prøvd mange ting men Eg liker ingen av de. Kan du hjelpe meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner godt at du også ønsker deg en hobby. Nå vet jo ikke jeg hvilke hobbyer du har prøvd, men det finnes utallige fritidsaktiviteter man kan drive med. Enten om du liker sport, musikk, håndverk, organisasjonsarbeid osv. Det er alltid spennende å prøve ut nye ting, så du kan jo kanskje prøve noen litt utradisjonelle hobbyer. F.eks klatring, padling, jobbe frivillig på et suppekjøkken (e.l). Ellers kan du alltid prøve tegne/male-kurs, ulike former for håndverk, perling, friidrett, ulike typer ballidrett, svømming, dans, kor, korps, ski, slalom osv. Mange av disse idrettene er sesongrelaterte, men det finnes alltids erstatninger du kan gjøre uten sesongen. Som nevnt kan det ogå være hyggelig å melde seg som frivllig i en organisasjon. Du kan f.eks være støttekontakt og hjelpe andre ungdommer som har ulike lidelser eller har behov for selskap. Det finnes masse å gjøre, så bare prøv deg litt frem. Det kan jo være at du finner mer enn én hobby å drive med også:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Idrett = Engasjement

Fotballspiller (colourbox.com)

Visste du at hovedårsaken til at ungdom driver med idrett, er at det er gøy? Visste du at all idrettsungdom er medlem av bevegelsen ”engasjert ungdom”? Engasjert ungdom skal sette dine ønsker og meninger på dagsorden!

Les mer

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Diverse
Tilbake til spørsmål og svar