Hopp til hovedinnholdet

Tips til hva vi kan gjøre på bursdagen min

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 17 år gammel jente, som skal feire bursdagen min med ca 10 jenter, og lurer på om noen har noen ideer til hva vi kan gjøre? (Bortsett fra spising ogsånt da)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du skal feire bursdagen din! Først burde du finne ut om du skal ha en uformell eller formell feiring. Deretter kan du planlegge aktiviteter ut i fra det du har bestemt deg for.

De aller fleste på din alder velger å ha en mer uformell feiring. Du kan du ta en titt på denne siden Bursdagslek eller du kan teste ut andre lignende leker som "Never have I ever," og "nødt eller sannhet." Slike aktiviteter kan være morsomt for alle, uansett hvor gammel man er. 

Mange ser også en film på bursdagen sin. Det er også gøy for de aller fleste. Prøv å velge en film som passer deg og vennene dine. Du kan også spille brettspill, eller tekniske spill som Singstar.

Leker som du gjorde på bursdag da du var yngre, kan gjerne bli veldig morsomt å teste ut igjen.

Du trenger ikke nødvendigvis å planlegge så altfor mye å gjøre. Hvis det er god stemning og alle snakker sammen, kommer dagen til å bli kjempebra. Håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Jente blåser opp ballong (colour.com)

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap